– Фотография –


СНИМКИТЕ СА НАЧИН ДА С ПОДЕЛИТЕ ВАЖНИ ЗА ВАС МОМЕНТИ СЪС СКЪПИ НА СЪРЦЕТО ВИ ХОРА. ЗАПАЗЕТЕ СПОМЕНИТЕ СИ И ГИ ПРЕДАЙТЕ НА ДЕЦАТА СИ ЧРЕЗ ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОГРАФИИ.

Какво предлагам

Заснемане на сватби, кръщенета, балове, рождени дни, всякакви семейни събития – за да ги изживеете отново, когато разглеждате снимките с близки и приятели след време.

Заснемане на DJ партита – професионалните фотографии, провокират още по-голям интерес към вашите DJ партита или към вашето заведение, в което очевидно купонът е на ниво.

Заснемане на концерти – музиката е магия, а добрият фотограф успява да покаже как омагьосвате хората, да предаде специфичната атмосфера на живото изпълнение.

Снимам с удоволствие във всяко кътче на България. Обикновено работя в екип с асистент, който се грижи за осветлението и за куп уж дребни неща, важни за създаването на качествени, професионални снимки.

Защо да изберете мен за фотограф на вашето събитие

Всеки човек има своя история и за мен е истинско удоволствие и предизвикателство да я разкажа в снимки.

Улавям красотата на момента. Разбира се, има случаи, в които моделите ми позират, но предпочитам да наблюдавам, уловя и запечатам онези неподправени реакции, типични за конкретния човек мимики и жестове, които разкриват характера и емоциите му. Смятам, че това прави снимките наистина живи и въздействащи, независимо дали ги разглежда близък или непознат човек.

Обръщам внимание на детайлите в обстановката и приготовленията за събитието. Те ми помагат да пресъздам по-плътно атмосферата независимо дали снимам сватба, парти или концерт.

Ако имате идея за фотосесия или виждане за това как искате да се заснеме вашето събитие, ще я обсъдим и реализираме. Ако ви трябва фотограф, който сам да стигне до вашата история и да я разкаже в снимки, на разположение съм.

Разгледайте какво включват готовите пакети и какви са цените им  или се свържете с мен  за конкретна оферта.

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.