TEDD GEORGIEV

Тед Георгиев е псевдонимът, под който работя и фотографията и видеографията са моята страст. Снимам сватби, кръщенета, всякакви семейни празници, концерти, специални събития. Правя видеа за корпоративни клиенти, добре познати на българския пазар.

Професионалният ми опит включва: първоначално, работа като фотограф и видео оператор в известно студио за фотография и видео заснемане в София. Започнах да снимам видео с DSLR фотоапарати, по времето по което тази технология тепърва навлизаше в България. Паралелно с това се увлякох по видео монтажа. В момента ръководя екипа монтажисти в отдел „Продукция“ на „Нова телевизия“ и самият аз работя като видео монтажист за някои от най-популярните предавания на телевизията: „На кафе“, „Часът на Милен Цветков“, „Съдебен спор“ и за новините:

Фотографията е изкуство. Изкуството да превърнеш нещо, на пръв поглед съвсем обикновено, в нещо, което никога няма да забравиш… За мен, емоцията е най-важният елемент в един кадър, ако съм успял да я уловя, то мога смело да кажа, че съм постигнал целта си!

Снимал съм и много DJ партита в известни клубове. Сред тях са имена като: Tiesto, Fedde Le Grand, Mike Williams, Mark Knight, Chris Liebing, Apollonie, Jamie Jones, Pan Pot, etc.

Ще съм ви полезен с умението си да превръщам сниманите кадри във вълнуваща история; с перфекционизма си и търсенето на недстандартни решения; със стремежа си да хвана и предам неподправените моменти в снимки и видео.

Затова при видео заснемане на сватби и всякакви събития работя с колеги – за да получа колкото се може повече гледни точки и интересни кадри. Безкомпромисен съм по отношение на техниката и осветлението, за мен фотографиите са документалистика и изкуство едновременно, а при видеото търся качество на звук, образ и сюжет като за малък филм. Вашият филм.

Разгледайте портфолиото ми, запознайте се с услугите, които предлагам. За мен е чест и удоволствие да съм вашия фотограф и оператор

Златина Георгиева


Асистент и сътрудник

Основател и собственик на Tina’s Bakery


КОНТАКТИ


+359 878 659 354
email: teddgeorgiev@gmail.com

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.